maandag 24 april 2017

Berichtje van Hugo aan de stapmaten.

Beste (stap) vrienden, 


Maandag 1 mei is het zover. De start van de bedevaartstocht naar de Zwarte Madonna van Czestochowa. De vertrekplaats is bij ons thuis. De eerste dagtocht is gepland tot Hemiksem en loopt langs de dijken over Steendorp en Rupelmonde. Via de polders van Bazel en Kruibeke bereik ik de brandweer kazerne van Kruibeke. Dan is het rond de middag, tijd voor een pauze en een boterham. Daarna neem ik het veer, ofwel te Kruibeke zelf ofwel het veer van Bazel. Dat wordt beslist op het moment zelf. En dan denk ik tegen 16u op mijn eerste overnachtingsplaats aan te komen. 

De totale afstand is dit jaar, uitgetekend met BaseCamp (danke Jan), 1488 km. Dit is zonder verkeerd te lopen wel te verstaan maar dat hoop ik dus te beperken. Indien nog tijd en goesting loop ik nog verder tot Auschwitz, + 130 km. Anders spoor ik tot daar want een bezoek is een must! Maar dat lees je wel in mijn blog. Voor diegenen die me willen uitwuiven of een eindje vergezellen (te voet of met de fiets), welkom, de koffie staat klaar. 



Vermits mijn pelgrimstocht in het teken staat van het Belgisch Centrum voor Geleidehonden is er ter plaatse een inzamelpunt voorzien waar je uw dopjes kan droppen. Via onderstaande link kan je me volgen én via onder-onderstaande link kan je de actie steunen ten voordele van het BCG. (kan ook gebeuren via mijn blog) 

Beste groeten 

Hugo Van Britsom 
www.bloggen.be/hugo_peregrinus

Mijn actie voor het Belgisch Centrum voor Geleidehonden vzw: 
http://www.dono.be/peregrinus

1 opmerking:

Plaats een reactie als je wil.